Wijkbericht 24 Februari 2021

Start uitvoering Speeltuin in uw buurt

We gaan starten met de uitvoering van de speeltuin aan de hoek Kanaalstraat/Friezenstraat
Van 8 t/m 12 maart zullen de werkzaamheden plaatsvinden.

Buiten Spelen Natuurlijk!
Buiten spelen is leuk en gezond. Daarom leggen we in de hele gemeente fijne speelplekken aan met ruimte voor groen, voor kinderen van alle leeftijden. Dat staat in het plan Buiten Spelen Natuurlijk!

Ontwerp

Na de inspraak van afgelopen zomer is het ontwerp voor de speeltuin vastgesteld. Op de achterkant van dit wijkbericht ziet u hoe het eruit gaat zien. Met alle informatie uit de vragenlijst en de resultaten van de knutselpakketjes en overleg met wijkcommissie heeft de gemeente een plan gemaakt. De ideeën zijn soms wat aangepast dat het in het echt ook kan worden gemaakt.

Speeltoestellen

Op 8 maart start de aannemer met het verwijderen van de oude speeltoestellen en plaatsing van de nieuwe speeltoestellen. Ook wordt een gedeelte van de tegelverharding vervangen door gras en wordt er een boom geplaatst..

Uitvoeren van het plan

Tijdens het werk aan de speeltuin kunnen kinderen er niet spelen. En ook als de werklui weg zijn duurt het nog even: nieuwe planten en gras hebben tijd nodig om te groeien. Hoe lang dat precies duurt is afhankelijk van het weer. We moeten dus even geduld hebben.

Meer weten?

hieronder in dit wijkbericht kunt u een overzicht van het plan bekijken.Voor meer details kijkt u op de website van de gemeente: www.stichtsevecht.nl/spelen. Hier vindt u ook de link naar de website van de wijkcommissie.

Wilt u ook helpen met het organiseren van het openingsfeest in de speeltuin dat we voor de zomer willen laten plaatsvinden? Neem hiervoor contact op met de wijkcommissie via het volgende mailadres: commissie@friezenbuurt.nl

Ontwerp van de speeltuin

Vragen over de speeltuin

Bel met Saskia Hovinga op 14 0346, stuur haar een e-mail via info@stichtsevecht.nl
of kijk op www.stichtsevecht.nl/spelen.