Omdat er twee verschillende WhatsApp groepen zijn met ieder zijn eigen doel willen we hierbij nog even het verschil van de beide groepen benoemen:

  • Buurt Preventie App
  • Buurt App

Buurt Preventie App

De buurt preventie App groep is een groep in een app waarbij de groep goed wordt beheerd door één of meerdere beheerders en waar buren elkaar snel op de hoogte kunnen houden van alarmerende situaties zoals een inbraak of een verdacht persoon etc..

De buurtpreventie app is uitsluitend bedoeld om elkaar in de Friezenbuurt supersnel te waarschuwen voor verdachte personen of bij alarmerende situaties

Buurt App

De buurt App groep is een groep in een app waarbij de groep goed wordt beheerd door één of meerdere beheerders

De buurt App is bedoeld om met elkaar allerlei andere zaken betreffende de Friezenbuurt te delen, wanneer nodig elkaar om hulp etc. te vragen en om elkaar beter te leren kennen.

Vergeet niet elkaar ook fysiek eens aan te spreken, want persoonlijk contact leidt vaak tot verrassende ontmoetingen en mogelijkheden.

Ook initiatieven om een feestje te bouwen mogen via de Buurt App.

De buurt app is uitsluitend bedoeld om elkaar in de Friezenbuurt te informeren over dingen die  gaande zijn in de buurt en niet gerelateerd zijn aan verdachten personen of alarmerende situaties.